
Appareils et accessoires
Mushroom-Stuffed Potato Patties
Prép. 10min
Total 1h
8 pieces
Ingrédients
Potato Dough
-
water20 oz
-
russet potatoes peeled, cut into pieces (1 in.)28 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
large egg1
-
bread crumbs2 oz
-
fresh parsley, leaves only (optionnel)2 sprigs
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Mushroom Filling
-
yellow onions cut into pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
fresh mushrooms (e.g. chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced5 oz
-
fresh parsley, leaves only chopped4 sprigs
-
grated cheese (Monterey Jack, Cheddar, etc.)2 oz
-
bread crumbs2 oz
-
vegetable oil to fry
-
sour cream to serve
Infos nut. par 1 piece
Calories
225.8 kcal /
944.7 kJ
Protides
9.9 g
Lipides
7.8 g
Glucides
29.6 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
3.2 g
Sodium
573.9 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Everything Mushrooms
13 Recettes
États-Unis
États-Unis