
Appareils et accessoires
Spinach and Artichoke Garlic Bread
Prép. 10min
Total 20min
24 pieces
Ingrédients
-
extra virgin olive oil3 ½ oz
-
garlic cloves5 oz
-
baby spinach3 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
cream cheese diced4 oz
-
sour cream1 oz
-
marinated artichoke hearts drained6 oz
-
dried red pepper flakes (optionnel) to taste¼ tsp
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
French bread loaves (approx. 16 oz ea.)2
Infos nut. par 1 piece
Calories
158.4 kcal /
662.8 kJ
Protides
5.4 g
Lipides
8.5 g
Glucides
15.7 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
2.7 g
Sodium
284.5 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Step into Spring
10 Recettes
États-Unis
États-Unis