Spinach and Artichoke Garlic Bread

Spinach and Artichoke Garlic Bread

4.7 6 évaluations
Prép. 10min
Total 20min
24 pieces

Ingrédients

  • extra virgin olive oil
    3 ½ oz
  • garlic cloves
    5 oz
  • baby spinach
    3 oz
  • Parmesan cheese cut into pieces
    4 oz
  • cream cheese diced
    4 oz
  • sour cream
    1 oz
    1 oz plain yogurt
  • marinated artichoke hearts drained
    6 oz
  • dried red pepper flakes (optionnel) to taste
    ¼ tsp
  • salt to taste
    ¼ - ½ tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
  • French bread loaves (approx. 16 oz ea.)
    2

Niveau

facile


Infos nut. par 1 piece

Sodium 284.5 mg
Protides 5.4 g
Calories 662.8 kJ / 158.4 kcal
Lipides 8.5 g
Fibre 1 g
Graisses saturées 2.7 g
Glucides 15.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...