Appareils et accessoires
Peeler Warm Potato Salad
Prép. 10min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
water divided42 oz
-
extra virgin olive oil (optionnel) divided (see Tip)2 tsp
-
russet potatoes divided, cut into pieces (2 in. wide)32 oz
-
beef broth10 oz
-
large eggs (optionnel) rinsed4 whole
-
honey1 tbsp
-
whole grain Dijon mustard4 tbsp
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
celery thinly sliced2 stalks
-
dill pickle diced small1
-
fresh chives chopped, plus extra to garnish10 - 15
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
paprika to garnish, to taste
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
387.8 mg
Protides
4.7 g
Calories
775.2 kJ /
185.3 kcal
Lipides
5.1 g
Fibre
4.4 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
31.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2 Std.
Korean Barbecue Chicken with Rice
45 Min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 Min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 Min
Curry Seafood Chowder
1 Std.
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1 Std.
Vegan Bolognese
50 Min
Steamed Whole Grain Bread TM6®
2 Std. 30 Min
Sautéed Cauliflower
25 Min
Shrimp and Grits
1 Std. 50 Min
Easy Beefy Mac and Cheese
20 Min
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1 Std. 15 Min