Appareils et accessoires
Spiced Corn Salad
Prép. 15min
Total 25min
12 portions
Ingrédients
-
olive oil divided1 ½ oz
-
fresh corn kernels (approx. 6 corn cobs)24 oz
-
jalapeño pepper deseeded, to taste1
-
1 oz red onion, in pieces (2 in.)green onions in pieces (2 in.)1 oz
-
red bell pepper in pieces (2 in.)6 oz
-
cucumber in pieces (2 in.)6 oz
-
1 oz fresh mint leavesfresh cilantro leaves1 oz
-
lime juice (approx. 1 lime)1 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
204.5 mg
Protides
2.5 g
Calories
400.1 kJ /
95.6 kcal
Lipides
4.8 g
Fibre
2.6 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
13.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
4th of July
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Simple Ideas
179 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Spidey Chicken à la King
40min
Southwest Quinoa
40min
Roasted Potato Salad
1h
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Bow-Tie Antipasto Pasta Salad
50min
Summer Squash Flatbread
50min
Strawberry BBQ Meatballs
45min
Chopped Asian Salad
20min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45min
Green Shakshuka
40min
Jalapeño Poppers
1h