Appareils et accessoires
Meat and Rice Casserole
Prép. 5min
Total 1h 15min
6 portions
Ingrédients
-
fresh basil leaves (approx. 4 sprigs, 40 leaves)½ oz
-
fresh parsley (approx. 60 leaves)6 sprigs
-
Pecorino cheese1 oz
-
dried tomato1 oz
-
yellow onions5 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
ground beef16 oz
-
canned crushed tomatoes14 ½ oz
-
water divided43 oz
-
beef stock paste1 tsp
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground pepper1 pinch
-
white basmati rice12 ½ oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
884.5 mg
Protides
21.1 g
Calories
2163.2 kJ /
517 kcal
Lipides
22 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
7.4 g
Glucides
58.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
For Kids
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Tuna Noodle Bake
1 Std. 20 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Beef Ragout with Macaroni
30 Min
Fettuccine Alfredo
40 Min
Chicken Tetrazzini
40 Min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 Std. 5 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Bow-Tie Antipasto Pasta Salad
50 Min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 Std.
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 Std.