Appareils et accessoires
Lemon Chicken with Spring Onions
Prép. 10min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
spring onions (approx. 7 oz), white parts, sliced, green parts thinly sliced, divided3
-
lemon thin peel only, no pith, plus extra lemon, sliced, to garnish1
-
garlic cloves2
-
salt¼ tsp
-
parsley leaves only10 sprigs
-
fresh thyme leaves only10 sprigs
-
unsalted butter cubed1 oz
-
chicken stock low sodium6 oz
-
lemon juice2 oz
-
white wine2 oz
-
capers drained2 tbsp
-
24 oz boneless, skinless chicken breasts, in strips (1 in.)chicken tenderloins24 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
724.8 mg
Protides
28 g
Calories
824 kJ /
197 kcal
Lipides
7 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
6.3 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Simple Ideas
179 Recettes
États-Unis
États-Unis
Spring Forward
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken Noodle Soup
50 dk
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 dk
Sugar Snap Pea and Chicken Salad
55 dk
Beef Ragout with Macaroni
30 dk
Basil Chicken with Coconut Curry Sauce
2sa 30 dk
Sesame Orange Chicken
1sa 30 dk
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 dk
Butter Chicken
4sa 5 dk
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 dk
Mediterranean Chicken with Olives
35 dk
Turkey Chili
45 dk
Chicken Marsala
40 dk