Appareils et accessoires
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
Prép. 10min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
water53 oz
-
olive oil divided3 ½ oz
-
salt divided2 tsp
-
dried farfalle pasta10 oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
ground black pepper⅛ tsp
-
arugula torn into pieces3 ½ oz
-
mozzarella cut into pieces4 ½ oz
-
prosciutto cut into pieces3 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
17 g
Calories
2318 kJ /
554 kcal
Lipides
32 g
Fibre
1 g
Glucides
52 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lunch Box
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Pineapple Pork Chops
2h 40min
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1h 10min
Tropical Cashew Rice
1h 45min
Bow-Tie Antipasto Pasta Salad
50min
Chicken with Nectarine Salsa
1h
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Seafood Quesadillas
2h
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Fish Tacos
45min
Potatoes with Chorizo
1h 25min
Caesar Salad
30min
Chicken Tacos
1h 10min