Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak

Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak

4.7 39 évaluations
Prép. 45min
Total 1h 40min
6 portions

Ingrédients

  • walnuts plus extra, chopped, to garnish
    2 oz
  • cremini mushrooms quartered or 8 oz baby portobello mushrooms, quartered
    8 oz
  • yellow onions quartered
    4 oz
  • garlic cloves
    3
  • extra virgin olive oil divided
    1 ½ oz
  • rubbed sage
    1 tsp
  • salt plus extra to season
    ½ tsp
  • ground black pepper plus extra to season
    ¼ tsp
  • flank steak (approx. 2 lb)
    1
  • blue cheese, crumbled plus extra to garnish
    4 oz
  • baby spinach plus extra to serve
    1 oz
  • unsalted butter to fry
    ½ oz

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Sodium 483 mg
Protides 39 g
Calories 1946 kJ / 465 kcal
Lipides 32 g
Fibre 2 g
Graisses saturées 11 g
Glucides 6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...