
Appareils et accessoires
Beef and Apple Cabbage Rolls
Prép. 25min
Total 1h 35min
12 pieces
Ingrédients
Rice and Cabbage
-
water30 oz
-
long-grain rice4 oz
-
savoy cabbage leaves divided16
Filling
-
yellow onion in pieces4 oz
-
fennel bulb quartered (approx. 1 sm.)3 ½ oz
-
garlic cloves3
-
oil1 tsp
-
salt¾ tsp
-
ground cumin to taste½ tsp
-
paprika½ tsp
-
fresh cremini mushrooms thinly sliced4 oz
-
ground beef broken into pieces8 oz
-
Granny Smith apple cored, peeled, diced (½ in.), plus extra to garnish4 oz
Sauce
-
tomatoes quartered (approx. 4)16 oz
-
water4 oz
-
brown sugar to taste2 oz
-
apple cider vinegar1 oz
-
tomato paste2 tbsp
-
Worcestershire sauce2 tsp
-
salt1 tsp
Infos nut. par 1 piece
Calories
152 kcal /
636 kJ
Protides
5 g
Lipides
6 g
Glucides
19 g
Fibre
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Apple Harvest
9 Recettes
États-Unis
États-Unis