
Appareils et accessoires
Cholent
Prép. 4h 50min
Total 4h 50min
6 portions
Ingrédients
-
yellow onions quartered8 oz
-
carrots in pieces (2 in.)3 oz
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil½ oz
-
dried beans, small e.g. lima, pinto, chickpeas, red beans or mixed, soaked in water overnight4 oz
-
pearl barley rinsed2 oz
-
beef meat (stew cut)20 oz
-
dried bay leaf1
-
paprika1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
beef broth32 oz
-
baby red potatoes halved12 oz
-
large eggs rinsed6
-
fresh thyme to garnish2 sprigs
Infos nut. par 1 portion
Calories
433 kcal /
1812 kJ
Protides
42 g
Lipides
15 g
Glucides
34 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
4 g
Sodium
1027 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Everyday Traditions - Jewish Favorites
12 Recettes
États-Unis
États-Unis

Festive Feasts
28 Recettes
États-Unis
États-Unis