Versions compatibles
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Marinade
- 2 oz Dijon mustard
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 oz soy sauce
- 1 oz dark brown sugar
- 1 tsp mixed dried herbs
- 1 tsp garlic powder
- 1 pork tenderloin (approx. 18-20 oz), cut in half, to fit Varoma
Carrot Top Pesto
- 3 oz Parmesan cheese, cut into pieces
-
1
bunch whole baby rainbow carrots, reserve green tops for pesto (see Tip)
ou 1 package baby carrots, plus 1.5 oz greens (see Tip) - 1 oz pine nuts
- 1 garlic clove
- 1 ½ oz fresh basil leaves
- 5 ½ oz extra virgin olive oil
Steaming in the Varoma
- 24 oz water
- 20 oz baby gold potatoes, quartered
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2761 kJ / 660 kcal
- Protides
- 31 g
- Glucides
- 32 g
- Lipides
- 46 g
- Graisses saturées
- 8 g
- Fibre
- 5 g
- Sodium
- 743 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Turkey Bolognese Sauce
50 min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1h 10 min
Wild Rice Pork Pilaf
1h 10 min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 Std.
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Lemon Garlic Chicken
30 min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 min
Maple and Mustard Salmon
20min