Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Florentine Meatballs
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 5 oz fresh baby spinach, de-stemmed
- 4 garlic cloves, divided
- 2 oz milk
- 1 tbsp onion powder
- 1 tsp oregano, fresh or dried
- 16 oz ground beef, crumbled
- 1 oz grated Parmesan cheese
- 1 large egg
- 3 oz bread crumbs
- 1 tsp salt
- ¼ tsp fresh ground black pepper
- 3 oz yellow onions, in pieces
- 2 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
Pasta and Sauce
- 30 oz canned crushed tomatoes
- 1 tsp salt
- 1 tsp sugar
- 8 - 10 fresh basil leaves, torn, divided
- 43 oz water
-
12
oz spinach linguine, dried
ou 12 oz linguine, dried - Parmesan cheese, shaved, to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2464 kJ / 589 kcal
- Protides
- 21 g
- Glucides
- 60 g
- Lipides
- 30 g
- Fibre
- 6 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Mediterranean Chicken
35min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Herb Roasted Potatoes and Vegetables
1 Std.
White Fish Salad
35min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 Min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5min
Italian Wedding Soup
1 Std. 15 Min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Orange Garlic Chicken with Rice
50 Min