Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Florentine Meatballs
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 5 oz fresh baby spinach, de-stemmed
- 4 garlic cloves, divided
- 2 oz milk
- 1 tbsp onion powder
- 1 tsp oregano, fresh or dried
- 16 oz ground beef, crumbled
- 1 oz grated Parmesan cheese
- 1 large egg
- 3 oz bread crumbs
- 1 tsp salt
- ¼ tsp fresh ground black pepper
- 3 oz yellow onions, in pieces
- 2 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
Pasta and Sauce
- 30 oz canned crushed tomatoes
- 1 tsp salt
- 1 tsp sugar
- 8 - 10 fresh basil leaves, torn, divided
- 43 oz water
-
12
oz spinach linguine, dried
ou 12 oz linguine, dried - Parmesan cheese, shaved, to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2464 kJ / 589 kcal
- Protides
- 21 g
- Glucides
- 60 g
- Lipides
- 30 g
- Fibre
- 6 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 Std. 10 Min
Greek Stuffed Chicken
1 Std. 35 Min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1h 50 min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6h 10min
New Jersey Tomato Pie
45 min
Chicken and Spinach Salad with Bulgur Wheat
40 Min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5min