Florentine Meatballs and Linguine

Florentine Meatballs and Linguine

4.7 78 évaluations
Prép. 20min
Total 1h 10min
6 portions

Ingrédients

Florentine Meatballs
  • fresh parsley leaves only
    10 sprigs
  • fresh baby spinach de-stemmed
    5 oz
  • garlic cloves divided
    4
  • milk
    2 oz
  • onion powder
    1 tbsp
  • oregano fresh or dried
    1 tsp
  • ground beef crumbled
    16 oz
  • grated Parmesan cheese
    1 oz
  • large egg
    1
  • bread crumbs
    3 oz
  • salt
    1 tsp
  • fresh ground black pepper
    ¼ tsp
  • yellow onions in pieces
    3 oz
  • extra virgin olive oil plus extra to grease
    2 oz
Pasta and Sauce
  • canned crushed tomatoes
    30 oz
  • salt
    1 tsp
  • sugar
    1 tsp
  • fresh basil leaves torn, divided
    8 - 10
  • water
    43 oz
  • spinach linguine, dried
    12 oz
    12 oz linguine, dried
  • Parmesan cheese shaved, to garnish

Infos nut. par 1 portion

Calories 589 kcal / 2464 kJ
Protides 21 g
Lipides 30 g
Glucides 60 g
Fibre 6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...