Slow Cooked Beef and Artichokes

Slow Cooked Beef and Artichokes

4.0 9 évaluations
Prép. 15min
Total 2h
4 portions

Ingrédients

  • boneless beef chuck roast cubed (2 in.)
    28 oz
  • all-purpose flour
    4 tbsp
  • salt divided, to taste
    1 ¼ tsp
  • ground black pepper divided, to taste
    ½ tsp
  • yellow onions thinly sliced in half moons
    8 oz
  • garlic cloves sliced
    3
  • extra virgin olive oil divided
    3 tbsp
  • canned artichoke hearts quartered, drained, brine reserved
    14 oz
  • beef stock
    21 oz
  • dried basil
    1 ½ tsp
  • dried parsley
    2 tbsp
  • dried oregano
    1 tsp
  • Kalamata olives, pitted drained
    6 oz
  • corn starch
    1 tbsp
  • water
    1 tbsp
  • roasted red peppers, preserved julienned and drained
    8 oz
  • fresh parsley chopped, to garnish

Infos nut. par 1 portion

Calories 536 kcal / 2243 kJ
Protides 49 g
Lipides 28 g
Glucides 30 g
Fibre 12 g
Graisses saturées 9 g
Sodium 2028 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...