Couvre-lame éplucheur Thermomix® est nécessaire

Pour préparer cette recette, vous avez besoin du couvre-lame éplucheur du Thermomix®. En savoir plus

Slow Cooked Beef and Artichokes
TM6

Slow Cooked Beef and Artichokes

4.0 (9 évaluations )

Ingrédients

  • 28 oz boneless beef chuck roast, cubed (2 in.)
  • 4 tbsp all-purpose flour
  • 1 ¼ tsp salt, divided, to taste
  • ½ tsp ground black pepper, divided, to taste
  • 8 oz yellow onions, thinly sliced in half moons
  • 3 garlic cloves, sliced
  • 3 tbsp extra virgin olive oil, divided
  • 14 oz canned artichoke hearts, quartered, drained, brine reserved
  • 21 oz beef stock
  • 1 ½ tsp dried basil
  • 2 tbsp dried parsley
  • 1 tsp dried oregano
  • 6 oz Kalamata olives, pitted, drained
  • 1 tbsp corn starch
  • 1 tbsp water
  • 8 oz roasted red peppers, preserved, julienned and drained
  • fresh parsley, chopped, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2243 kJ / 536 kcal
Protides
49 g
Glucides
30 g
Lipides
28 g
Graisses saturées
9 g
Fibre
12 g
Sodium
2028 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives