Couvre-lame éplucheur Thermomix® est nécessaire

Pour préparer cette recette, vous avez besoin du couvre-lame éplucheur du Thermomix®. En savoir plus

Slow Cooked Beef and Artichokes
TM6

Slow Cooked Beef and Artichokes

4.0 ( 9 évaluations )

Ingrédients

  • 28 oz boneless beef chuck roast cubed (2 in.)
  • 4 tbsp all-purpose flour
  • 1 ¼ tsp salt divided, to taste
  • ½ tsp ground black pepper divided, to taste
  • 8 oz yellow onions thinly sliced in half moons
  • 3 garlic cloves sliced
  • 3 tbsp extra virgin olive oil divided
  • 14 oz canned artichoke hearts quartered, drained, brine reserved
  • 21 oz beef stock
  • 1 ½ tsp dried basil
  • 2 tbsp dried parsley
  • 1 tsp dried oregano
  • 6 oz Kalamata olives, pitted drained
  • 1 tbsp corn starch
  • 1 tbsp water
  • 8 oz roasted red peppers, preserved julienned and drained
  • fresh parsley chopped, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
536 kcal / 2243 kJ
Protides
49 g
Lipides
28 g
Glucides
30 g
Fibre
12 g
Graisses saturées
9 g
Sodium
2028 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives