Appareils et accessoires
White Bean and Pumpkin Soup
Prép. 10min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
white onions cut into pieces4 oz
-
bacon slices cut into pieces2
-
celery cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter1 oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
white beans (15 oz ea.), drained and rinsed3 cans
-
vegetable stock20 oz
-
pumpkin purée canned4 oz
-
maple syrup1 tsp
-
heavy whipping cream1 ½ oz
-
unsalted pumpkin seeds to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
354 mg
Protides
20 g
Calories
1540 kJ /
368 kcal
Lipides
9 g
Fibre
12 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
54 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Bone Appétit
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette
1h
Split Pea Soup
1h 25min
Summer Squash Flatbread
50min
Purple Cauliflower Soup
25min
Green Bean Casserole
1h 30min
Sourdough Bread
23h
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Chunky Vegetable Barley Soup
1h
Sausage and Lentil Stew
1h 15min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
New England Clam Chowder
45min
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1h