Appareils et accessoires
Roasted Potato Salad
Prép. 10min
Total 1h
8 portions
Ingrédients
-
baby red potatoes quartered48 oz
-
vegetable oil2 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch¼ tsp
-
red onions4 oz
-
celery in pieces (2 in.)3 oz
-
parsley leaves only5 sprigs
-
dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
plain yogurt5 oz
-
mayonnaise2 oz
-
1 oz pickle relish, sweetpickle relish, dill1 oz
-
apple cider vinegar½ oz
-
Dijon mustard1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
566 mg
Protides
4 g
Calories
1059 kJ /
253 kcal
Lipides
13 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
31 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
BBQ Time Savers
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Green Bean Gremolata
25 min
Broccoli and Cheddar Soup
40 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Fish Tacos
45 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Turkey Chili
45 min
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min
Chinese Chicken Salad
1 godz. 30 min