
Appareils et accessoires
Potatoes with Bacon and Hash
Prép. 15min
Total 2h 15min
4 portions
Ingrédients
-
bacon cut into pieces (1 in.)8 oz
-
water21 oz
-
potatoes cut into pieces (2 in.)20 oz
-
garlic cloves halved3
-
extra virgin olive oil½ oz
-
yellow onions cut in wedges7 oz
-
jalapeño pepper destemmed and deseeded½
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
large eggs4
-
green onions chopped, to garnish
Infos nut. par 1 portion
Calories
498.3 kcal /
2084.9 kJ
Protides
19.3 g
Lipides
32.7 g
Glucides
31.6 g
Fibre
4.1 g
Graisses saturées
10.2 g
Sodium
779.6 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Mother's Day with Degrenne
6 Recettes
États-Unis
États-Unis