Sausage Calzone with Sun-Dried Tomatoes
TM6 TM5

Sausage Calzone with Sun-Dried Tomatoes

4.3 (13 évaluations )

Ingrédients

Dough

  • olive oil, to grease
  • 15 oz warm water (100°F-110°F)
  • 16 oz bread flour
  • 6 oz semolina, plus extra to sprinkle
  • 2 ¼ tsp rapid rise yeast
    ou 1 packet/envelope rapid rise yeast
  • 1 tbsp salt

Filling

  • 2 oz Parmesan cheese, cut into 1 in. pieces
  • 2 oz Fontina cheese, cut into 1 in. pieces
  • 4 oz sun-dried tomatoes (in oil), no need to drain
  • 4 oz yellow onions, quartered
  • 1 garlic clove
  • 8 fresh basil leaves (approx. 3 stems)
  • 16 oz Italian sausage, casing removed, cut into 1 in. pieces
  • 1 oz pine nuts
  • 1 large egg, lightly beaten
  • 2 tsp dried oregano (optionnel)

Infos nut.
par 1 piece
Calories
3402 kJ / 813 kcal
Protides
33 g
Glucides
84 g
Lipides
38 g
Fibre
5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives