Appareils et accessoires
Purple Cabbage with Pecan Salad
Prép. 10min
Total 15min
6 portions
Ingrédients
-
olive oil2 oz
-
chopped pecans2 oz
-
shallots cut into pieces½ oz
-
water1 tbsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon, juiced)1 tbsp
-
whole grain mustard1 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
purple cabbage cored, cut into pieces24 oz
-
watercress leaves stems trimmed2 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
3 g
Calories
502 kJ /
120 kcal
Lipides
8 g
Fibre
4 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
St. Paddy's Day
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Green Bean Gremolata
25min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Chopped Asian Salad
20min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1h
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min