Baked Eggs on Spiralized Vegetables

Baked Eggs on Spiralized Vegetables

Pas d’évaluation
Prép. 30min
Total 1h
4 portions

Ingrédients

  • zucchinis cut in pieces that fit through feeder tube
    400 - 450 g
  • sweet potatoes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube
    200 - 250 g
  • salt to sprinkle, plus extra for seasoning
    ½ tsp
  • water
  • yellow onions cut in halves
    80 g
  • fresh basil leaves only, plus extra for garnishing
    2 sprigs
  • fresh button mushrooms cut in slices
    100 g
  • olive oil plus 3 tbsp for coating
    10 g
  • harissa sauce
    ½ - 1 tsp
  • eggs
    4
  • red chilli flakes to sprinkle
  • ground black pepper to season

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Sodium 403.1 mg
Protides 9.1 g
Calories 1086.5 kJ / 259.7 kcal
Lipides 17.2 g
Fibre 3.4 g
Graisses saturées 3.3 g
Glucides 17.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...