Macarons with Pistachio Ganache

4.0 1 évaluation
Prép. 1h 30min
Total 2h 30min
32 portions

Ingrédients

French Meringue
  • egg whites from large eggs, slightly less than 4 (see Tip)
    3 ½ oz
  • almond flour
    5 oz
  • confectioners sugar
    6 oz
  • granulated sugar
    3 oz
  • gel food coloring green (Wilton or Chefmaster, see Tip), to taste
    ½ tsp
Pistachio Ganache
  • unsalted pistachios, shelled, peeled
    1 oz
  • white chocolate chips
    5 oz
  • heavy whipping cream
    2 ½ oz
  • unsalted butter cut into pieces
    2 oz
  • natural almond extract
    2 drops

Niveau

difficile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 10.4 mg
Protides 1.7 g
Calories 422 kJ / 100.9 kcal
Lipides 6.4 g
Fibre 0.6 g
Graisses saturées 2.7 g
Glucides 10.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...