Appareils et accessoires
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Prép. 20min
Total 1h
12 pieces
Ingrédients
Eggs
-
eggs cold6
-
water to fill to 1 l mark
Easter nests
-
unsalted butter to grease
-
cake flour plus extra for dusting250 g
-
olive oil30 g
-
water120 g
-
salt½ tsp
Egg salad
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
shallots20 g
-
sour cream30 g
-
wholegrain mustard10 g
-
mayonnaise10 g
-
white vinegar10 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh chives (optionnel) cut in 2 cm long, to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
143.8 mg
Protides
5 g
Calories
591.3 kJ /
141.3 kcal
Lipides
5.9 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
1.4 g
Glucides
16.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
There is always Room at our Table
36 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Boiled Noodles
Keine Bewertungen
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
10 Min
Sautéing Red Pepper with Onions
Keine Bewertungen
Raspberry Ripple Ice Cream
15 Std.
Meringue Ghosts
12 Std. 25 Min
Coarsely Chopped Chocolate
5 Min
Béchamel Sauce
15 Min
Drip Candle Cake with Funfetti Sponge
3 Std.
Allergen Free Melted Chocolate
10 Min
No fail béchamel
15 Min
Jam Sandwich Biscuits
2 Std. 15 Min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 Min