Appareils et accessoires
Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)
Prép. 10min
Total 50min
16 portions
Ingrédients
-
water500 g
-
beetroot peeled and cut in pieces (3 cm)700 g
-
horseradish, fresh peeled, cut in pieces (3 cm) (see tip)75 g
-
red wine vinegar40 g
-
ground caraway½ tsp
-
sugar to taste (see tip)1 Tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
94.7 mg
Protides
0.8 g
Calories
104.6 kJ /
25 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
5.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Friday Night Dinners
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Pawpaw smoothie
10min
White Tom Yum Seafood Noodles
1h
Gut Immunity Shot
5min
Buckwheat Lasagne
1h 40min
Beef stock paste
3h
Basic kimchi
144h 20min
Portuguese green eggs
50min
Liquid beef stock
3h 20min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4h
Caprese Egg White Omelette (Metric)
20min
Steamed Chocolate Flan Cake
7h
Baklava Cheesecake
3h 30min