Appareils et accessoires
Yu Sheng with Osmanthus Honey Dressing
Prép. 5min
Total 30min
10 portions
Ingrédients
-
honey60 g
-
plum sauce60 g
-
freshly squeezed lime juice80 g
-
osmanthus flower (see tips)2 tsp
-
pine nuts (optionnel)20 g
-
peanuts20 g
-
sesame seeds, white15 g
-
carrot cut into 8-10 cm pieces300 g
-
radish white , cut into 8-10 cm pieces300 g
-
radish green, cut into 8-10 cm pieces300 g
-
abalone1 can
-
mandarin oranges peeled and separated2 - 3
-
pomegranate seed50 g
-
fish skin crackers
-
Chinese five spice powder½ tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
cooking oil1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 10 portions
Sodium
2931.6 mg
Protides
62.4 g
Calories
5896.1 kJ /
1409.2 kcal
Lipides
91.2 g
Fibre
16.8 g
Graisses saturées
11.7 g
Glucides
98 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cutter+
18 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50min
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1h
Bacon and spring onion potato salad
1h 5min
Aussie potato salad
1h 30min
Community fave brown rice salad
55min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Oysters Mignonette
5min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Chunky Coleslaw
5min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min