Sos z octu balsamicznego i musztardy

Sos z octu balsamicznego i musztardy

4.7 7 évaluation
Prép. 5min
Total 5min
4 porcje

Ingrédients

  • 160 g oliwy z oliwek, extra virgin
  • 35 g musztardy francuskiej
  • 35 g octu balsamicznego
  • 1 - 1 ½ łyżeczki cukru (opcjonalnie)
  • 1 - 1 ½ łyżki mieszanych ziół, suszonych (np. bazylii, oregano, tymianku, rozmarynu)
  • ½ łyżeczki soli
  • ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, świeżo mielonego

Niveau

facile


Infos nut. par 1 porcję

Sodium 390.6 mg
Protides 0.5 g
Calories 1544 kJ / 369 kcal
Lipides 40 g
Fibre 0.7 g
Graisses saturées 6.2 g
Glucides 2.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...