Appareils et accessoires
Shrimp & Crab Linguine
Prép. 10min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
organic lemon (approx. 5 oz) thin peel only (no pith), plus juice (approx. 2 oz)1
-
salt divided1 ¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
water35 ½ oz
-
olive oil plus 1 tsp to cook pasta1 oz
-
pasta linguine9 oz
-
garlic cloves2
-
peeled raw shrimp6 ½ oz
-
crème fraîche3 oz
-
jumbo lump crab meat white, brown or mixture6 oz
-
arugula plus extra to garnish2 ½ oz
-
pine nuts toasted1 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
24 g
Calories
1958 kJ /
468 kcal
Lipides
19 g
Fibre
3 g
Glucides
52 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Italian Pasta
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Cod with Citrus Butter
50min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Spaghetti Carbonara
40min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Crab Stuffed Lobster Tails
50min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1h 5min
Shrimp Scampi
40min
Tuna Tapenade
5min
Garlic Shrimp
35min
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40min