
Appareils et accessoires
Mushroom and White Wine Cream Sauce
Prép. 10min
Total 30min
20 oz
Ingrédients
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
water1 oz
-
fresh portobello mushrooms roughly cut into pieces3 ½ oz
-
unsalted butter cold, in pieces1 ½ oz
-
shallots halved2 oz
-
dry white wine4 oz
-
chicken broth7 oz
-
light whipping cream4 ½ oz
-
all-purpose flour1 oz
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Infos nut. par 1 oz
Calories
49.6 kcal /
207.3 kJ
Protides
0.6 g
Lipides
3.8 g
Glucides
2.7 g
Fibre
0.3 g
Graisses saturées
2.4 g
Sodium
85 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Thickening with TM6
17 Recettes
États-Unis
États-Unis