Appareils et accessoires
Fish Sticks
Prép. 20min
Total 2h 30min
26 pieces
Ingrédients
-
bread torn into pieces, divided10 ½ oz
-
water35 oz
-
salt divided2 tsp
-
carrots cut into pieces (¾ in.)2 oz
-
red potatoes peeled, cut into pieces (¾ in.)12 ½ oz
-
cod fillets skinless and boneless16 oz
-
olive oil½ oz
-
garlic cloves2
-
whole milk5 ½ oz
-
all-purpose flour1 oz
-
salted butter½ oz
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice½ oz
-
fresh parsley, leaves only (approx. 15 sprigs)½ oz
-
large eggs2
-
mustard1 tsp
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 piece
Protides
4 g
Calories
347 kJ /
83 kcal
Lipides
2 g
Fibre
0 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
For Kids
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Rice Pudding
1 Std. 10 Min
Cereal and Fruit Purée
20 Min
Brownies
50 Min
Apple Cake
1 Std.
Lemon Bundt Cake
2 Std.
Spinach and Feta Muffins
30 Min
Sweet Potato Spoon Bread
1 Std.
Sesame logs
1 Std. 25 Min
Honey and Oat Grahams
35 Min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 Min
Broccoli Mozzarella Bites
45 Min
Quinoa Patties
1 Std.