Appareils et accessoires
Frozen breakfast yoghurt pops
Prép. 10min
Total 8h 20min
8 portions
Ingrédients
-
frozen raspberries125 g
-
frozen strawberries125 g
-
frozen blueberries125 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
pure maple syrup40 g
-
coconut sugar40 g
-
unsweetened almond milk150 g
-
Greek yoghurt200 g
-
arrowroot flour1 tsp
-
water1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
38.4 mg
Protides
2.7 g
Calories
348.5 kJ /
82.9 kcal
Lipides
1.6 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
0.6 g
Glucides
13.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Low(er) GI
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Tropical smoothie bowl with raspberries and hemp seeds
15min
Pink smoothie bowl with coconut and pecans
10min
Warming porridge (Skinnymixers)
15min
Immune boosting smoothie (Post-natal)
5min
Wattleseed cacao mocha (Post-natal)
5min
Magic potion
1h 5min
Quinoa crumbed fish with slaw
2h
Tapioca fruit cereal
24h 15min
Hemp and matcha overnight oats
6h 5min
Vanilla honey cupcakes
1h 20min
Cacao avocado smoothie cups (Toddlers and beyond)
10min
Orange, raspberry and coconut jellies
2h 30min