Watermelon and raspberry ice cream sandwiches
TM6 TM5 TM31

Watermelon and raspberry ice cream sandwiches

2.5 (4 évaluations )

Ingrédients

Ice cream

  • 1 tsp vanilla bean paste
  • 800 g watermelon flesh, cut into pieces (approx. 4 cm)
  • 100 g caster sugar
  • 150 g frozen raspberries
  • 380 g pouring (whipping) cream
  • 120 g full cream milk

Wafers

  • 100 g rice malt syrup
  • 50 g pure maple syrup
  • 50 g puffed amaranth grain (see Tips)
  • 20 g puffed millet (see Tips)
  • 20 g shredded coconut
  • 1 tbsp poppy seeds
  • 1 tbsp sesame seeds
  • 1 tsp vanilla bean paste
  • oil, for greasing

Infos nut.
par 1 portions
Calories
1208 kJ / 287 kcal
Protides
2.9 g
Glucides
33.3 g
Lipides
16.1 g
Fibre
2.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives