Appareils et accessoires
Empanada pastry
Prép. 10min
Total 45min
12 portions
Ingrédients
-
light olive oil100 g
-
plain flour plus extra to dust500 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt2 pinches
-
water200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
51.1 mg
Protides
4.3 g
Calories
914.3 kJ /
218.5 kcal
Lipides
8.2 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
1.2 g
Glucides
31.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Chocolate Basque cheesecake
2h
Ciabatta olive sticks
2h 5min
Espresso caramel sauce
45min
Quiche Lorraine
Pas d’évaluation
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer)
45min
Corn tortillas
1h 50min
Tropical mocktail
10min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2h 10min
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
45min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30min
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5min