Appareils et accessoires
Quick massaman beef curry
Prép. 15min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
water500 g
-
potato peeled and cut into pieces (2 cm)300 g
-
salt1 tsp
-
roasted unsalted peanuts100 g
-
peanut oil1 tbsp
-
brown onion (approx. 180 g), cut into quarters1
-
Massaman curry paste100 g
-
beef rump steak cut into strips (1 cm x 2.5 cm)800 g
-
coconut cream250 g
-
palm sugar10 g
-
fish sauce30 g
-
tamarind paste15 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tsp
-
cinnamon quill1
-
fresh kaffir lime leaves2
-
fresh coriander leaves, torn into pieces, for garnishing2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1974.1 mg
Protides
5.3 g
Calories
3140.2 kJ /
747.7 kcal
Lipides
47.4 g
Fibre
9.7 g
Graisses saturées
19.4 g
Glucides
24.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Quick chicken curry
35 Min
Easy satay chicken
40 Min
Thai chilli chicken and basil
30 Min
Thai red chicken curry
30 Min
Beef and potato massaman curry
2 Std. 10 Min
Thai red pork curry
35 Min
Rogan josh
1 Std. 35 Min
Mongolian lamb hot pot
3 Std. 25 Min
Creamy coconut chicken curry
30 Min
Lamb korma
4 Std.
Thai green chicken curry
30 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min