Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 60 gramů šalotky, na čtvrtky
- 40 gramů extra panenského olivového oleje
- 300 gramů dýně, oloupané, zbavené semínek, na kostky (cca 1 cm)
- 500 gramů vody
- 320 gramů rýže na rizoto (např. carnaroli, arborio)
- 1 čajová lžička soli
- 160 gramů uzeného lososa, na proužky (cca 1 cm)
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 1799 kJ / 430 kcal
- Protides
- 16.5 g
- Glucides
- 67.8 g
- Lipides
- 12.2 g
- Fibre
- 1 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min
Polévka z batátů s rybími kousky
40min
Cuketové rizoto s krevetami
1 Std. 15 Min
Milánské rizoto
30min
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45 Min
Mušličky s dýní a slaninou
30min
Polévka ze zeleného chřestu s crème fraîche
30min
Chlebíček z dýně se zázvorem
1h
Dýňové kroupoto s parmazánem
1h 30min
Rizoto s kari a mrkví
30min
Rizoto s dýní a taleggiem
45 Min
Špenátové rizoto
30min