Appareils et accessoires
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
Prép. 30min
Total 1h 30min
16 stuks
Ingrédients
Knoedels
-
melk120 g
-
suiker30 g
-
boter20 g
-
2 tl gedroogde instant gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
bloem280 g
-
zout¼ tl
-
ei1
-
boter plus extra om in te vetten
-
chocolade (ong. 100 g)16 stukken
-
water500 g
Kersensaus
-
kersen ontpit, vers of ontdooid600 g
-
maïsmeel (zetmeel)10 - 15 g
-
suiker naar smaak30 - 40 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
4 g
Calories
663 kJ /
158 kcal
Lipides
4 g
Fibre
1.2 g
Glucides
26 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Pas d’évaluation
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1h 30min
Scandinavische hamburger
4h 10min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Bellini cocktail
5min
Witte chocolade en amandel brownies
1h
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55min
Abrikozenlikeur
30min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Pas d’évaluation
Vastensoep
30min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Vegan cheeseburgers
10h