Dim sum 'Shao mai'
TM6 TM5

Dim sum 'Shao mai'

3.8 ( 10 évaluations )

Ingrédients

  • 10 g carrot

Shao mai dough

  • 50 g water
  • 180 g plain flour
  • 1 eggs

Filling

  • 300 g boneless skinless pork belly cut into pieces (3 cm)
  • 15 - 20 g fresh mushrooms (e.g. shiitake, button)
  • 5 - 10 g piece fresh ginger peeled, cut into thin slices (optionnel)
  • 270 g peeled raw prawns deveined
  • plain flour for dusting
  • 1 tbsp sugar
  • 2 tbsp sesame oil (30 g, see Tips)
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground white pepper
  • 1 tsp gluten free cornflour
  • vegetable oil for greasing
  • 500 g water

Infos nut.
par 1 piece
Calories
57 kcal / 240 kJ
Protides
3 g
Lipides
3 g
Glucides
4 g
Fibre
0.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives