Appareils et accessoires
Mediterraanse gebakjes
Prép. 25min
Total 1h
6 stuks
Ingrédients
-
boter om in te vetten
-
bladerdeeg uitgerold (ong. 24 x 40 cm)270 g
-
middelharde kaas in stukken (3 cm) (bv. Gruyère of Gouda)150 g
-
artisjokharten uit blik uitgelekt150 - 170 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt60 g
-
zure room, 20% vet200 g
-
eieren2
-
verse basilicumbladeren in fijne reepjes gesneden20
-
gedroogde oregano¼ tl
-
fijn zout¾ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
14 g
Calories
1731 kJ /
414 kcal
Lipides
30 g
Fibre
5.2 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feestjes
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Pas d’évaluation
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Pas d’évaluation
Mango kleefrijst cake (vegan)
11h
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5h 50min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Pas d’évaluation
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2h 40min
Maanzaad-mayonaise
Pas d’évaluation
Nougat-koekjes
Pas d’évaluation
Chorizo Quiche
2h 30min
Chocolade-koffie-amandelen
50min
Pizzarolletjes met worst
1h 20min