
Appareils et accessoires
Crab briks
Prép. 30min
Total 35min
8 portions
Ingrédients
Tomato sauce
-
fresh ginger root peeled, cut in pieces2 cm
-
red chilli cut in halves and deseeded1
-
lemon juice, freshly squeezed10 g
-
salt1 tsp
-
tomatoes cut in quarters (approx. 200 g)2
Crab filling
-
fresh coriander leaves20 g
-
lemon zest1 tbsp
-
garlic clove1
-
salt1 tsp
-
red chilli cut in halves and deseeded1
-
ground cumin1 pinch
-
crab meat, fresh, without shell300 g
-
filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)8 sheets
-
oil for frying
Infos nut. par 8 portions
Calories
1217 kcal /
5101 kJ
Protides
61 g
Lipides
61 g
Glucides
106 g
Fibre
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Moroccan Street Food
10 Recettes
International
International