Appareils et accessoires
'Qamar el-din' juice
Prép. 5min
Total 5min
6 glasses
Ingrédients
-
ice cubes300 g
-
qamar el-din cut into small pieces (see tip)300 g
-
sugar adjust to taste100 g
-
rose water1 tbsp
-
blossom water1 tbsp
-
water700 g
-
pine nuts (optionnel) soaked in water for garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glass
Protides
0 g
Calories
996 kJ /
238 kcal
Lipides
0 g
Glucides
59.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Taste of Arabia
92 Recettes
Suisse
Suisse
The Basic Cookbook
151 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Sweet cheese pastry (knafeh)
3h
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4h
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Garlic dip (toum)
15min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min
Za'atar bread rolls
2h
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Gazelle horns
1h
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Moroccan Zaalouk
1h 5min