Appareils et accessoires
Brioche
Prép. 25min
Total 8h
16 slices
Ingrédients
-
milk30 g
-
30 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
bread flour plus extra to dust370 g
-
large eggs4
-
sugar60 - 100 g
-
salt1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease170 g
-
egg yolk lightly whisked, to glaze1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 slice
Protides
5.4 g
Calories
877.4 kJ /
209.7 kcal
Lipides
11 g
Fibre
0.7 g
Glucides
22.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Breads - Thermomix® Sensor
10 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Rye Bread
6h 5min
Folded Herb Bread
1h 10min
Carrot Walnut Bundt Cake
1h 20min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45min
Triple Chocolate Muffins
1h
Jack-O-Lantern Ice-Cream Bowls
Pas d’évaluation
Red Velvet Waffle
20min
Watermelon Lemonade
5min
Hamburger Buns with Stout Beer
3h
Fresh pasta dough
1h
Pain d'Epi
2h 40min
Sourdough Baguettes
15h