Appareils et accessoires
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)
Prép. 30min
Total 17h 20min
21 pieces
Ingrédients
Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
-
cocoa butter red60 g
Passion Fruit Ganache
-
passion fruit purée60 g
-
glucose syrup (see Tip)30 g
-
115 g milk chocolate, 40%, high quality chips or chunksValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)115 g
Chocolate Shell
-
300 g milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks, dividedValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)300 g
Finishing the Chocolate Shell
-
185 g milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks, dividedValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)185 g
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
19 mg
Protides
1 g
Calories
707 kJ /
169 kcal
Lipides
9 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
6 g
Glucides
22 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Pan de Sal
2 Std. 20 Min
Crème Pâtissière
15 Min
CA Digital Flipbook #1
2 Std.
Stout Brownies
45 Min
Berry Limoncello Tiramisu
45 Min
Es Kuwut (Honeydew and Coconut drink)
15 Min
Marquesitas (Crispy Stuffed Waffle Cone Crepes)
1 Std. 15 Min
Avocado with egg and salmon tartare
50 Min
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries (Metric)
45 Min
Natillas
1 Std.