Appareils et accessoires
Broccoli and Cheese Stromboli
Prép. 15min
Total 1h 20min
4 pieces
Ingrédients
Dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1 oz
-
bread flour15 oz
-
whole wheat flour2 ½ oz
-
warm water (100°F-110°F)9 oz
-
sugar½ oz
-
1 packet/envelope rapid rise yeastrapid rise yeast2 ¼ tsp
-
salt2 tsp
Filling
-
provolone cheese cut into pieces (1 in.)4 oz
-
fresh basil leaves1 oz
-
water20 oz
-
broccoli florets cut into pieces (2 in.)8 oz
-
ricotta cheese6 oz
-
salt¼ tsp
-
fresh ground pepper⅛ tsp
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
dried basil (optionnel)1 tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Protides
30 g
Calories
3021 kJ /
722 kcal
Lipides
23 g
Fibre
7 g
Glucides
100 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Bavarian Pretzels
55min
Peach and Almond Ice Cream
8h 10min
Blueberry Coffee Cake
1h
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1h 30min
Cheese Biscuits
20min
English Muffin Bread
1h 20min
Mushroom and Spinach Strata
2h 10min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1h 25min
Goat Cheese Rolls
2h
Cheddar Biscuits
20min
Delizie al Limone (Lemon Crinkle Cookies)
1h 30min
Cinnamon Cream Cheese Rolls
45min