Portobello Mushroom Rolls

Portobello Mushroom Rolls

3.3 6 évaluations
Prép. 35min
Total 1h 30min
36 pieces

Ingrédients

  • fresh portobello mushrooms
    3
  • olive oil for brushing
  • tamari
    1 ½ tsp
  • water
    1200 g
  • brown short grain rice rinsed well
    250 g
  • brown rice vinegar
    2 Tbsp
  • caster sugar
    1 tsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • garlic clove
    1
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    20 g
  • spring onion cut in pieces
    1
  • tamari
    80 g
  • brown sugar
    ½ tsp
  • fresh red chilli halved, deseeded
    1
  • nori seaweed sheets
    4
  • black sesame seeds
    2 Tbsp
  • mayonnaise (kewpie)
    4 tsp
  • spring onions sliced in half lengthways
    4
  • fresh red chilli cut lengthways in 8 slices
    1

Infos nut. par 1 piece

Calories 37 kcal / 156 kJ
Protides 1.2 g
Lipides 0.9 g
Glucides 5.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...