Appareils et accessoires
Quiche met Ricotta en Paprika
Prép. 45min
Total 2h
8 stuk
Ingrédients
Deeg
-
patisseriebloem150 g
-
boter koud, in stukken70 g
-
water50 g
-
zout½ tl
-
boter koud, in stukken, om in te vetten
Beslag
-
rode paprika's (ca.250g), zie tip2
-
paneermeel3 tl
-
lente-ui in ringen2
-
basilicum, gedroogd vers geplukt½ bos
-
olijfolie10 g
-
ricotta250 g
-
bevroren doperwten120 g
-
ei4
-
maïszetmeel10 g
-
zout1 tl
-
peper, gemalen1 tl
-
pijnboompitten50 g
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
room, 20 % vet100 g
-
paprikapoeder zoet½ tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
13 g
Calories
1592 kJ /
380 kcal
Lipides
25 g
Fibre
3.9 g
Glucides
24 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Iedereen Quiche!
6 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Pas d’évaluation
Pindakaas Crackers
35min
Honey BBQ Chicken
Pas d’évaluation
Zalm met rijst en champignons
30min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Pas d’évaluation
Cholent
Pas d’évaluation
Tomatensoep met Burrata
35min
Alcoholvrije Bessen Mojito
5min
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1h
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1h 20min