Chocolate and Raspberry Tarts
TM6 TM5

Chocolate and Raspberry Tarts

5.0 (1 évaluation )

Ingrédients

Pastry

  • 150 g plain flour, plus extra for dusting
  • 90 g unsalted butter, diced (1 cm) then frozen for 30 minutes
  • 25 g cocoa powder
  • 45 g icing sugar
  • 1 medium egg

Filling

  • 400 g fresh raspberries
  • 2 Tbsp icing sugar, plus extra for dusting
  • 200 g dark chocolate, small pieces or callets
  • 300 g double cream

Infos nut.
par 1 piece
Calories
2104.1 kJ / 502.9 kcal
Protides
6.9 g
Glucides
42.8 g
Lipides
35.3 g
Graisses saturées
21.1 g
Fibre
7.6 g
Sodium
32.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives