Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 25 - 30 gramů olivového oleje
- 170 - 200 gramů směsi zeleniny na restování (např. cibule, šalotka, pórek), na kousky (2 cm)
- 700 - 800 gramů směsi zeleniny (např. cuketa, mrkev, dýně, batáty, celer, pastinák, hrášek), na kousky podle potřeby
- 750 - 850 gramů vody
-
1
čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
ou 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody) - 1 čajová lžička soli
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 465 kJ / 111 kcal
- Protides
- 4 g
- Glucides
- 9 g
- Lipides
- 5 g
- Fibre
- 3.6 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Krémová polévka z červené čočky
35min
Hráškový krém se šunkovými chipsy
30 phút
Špenátovo-bramborová polévka s vaječnou omeletou
45min
Krémová květáková polévka
30 phút
Pórkový krém
40min
Hrachová krémová polévka
25min
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50min
Bramborová krémová polévka se zeleninou
35min
Krémová polévka s batáty a cizrnou
35min
Polévka z odřezků ze zeleniny
50min
Krémová zeleninová polévka
35min
Mrkvová krémová polévka
30 phút