Appareils et accessoires
Crab Stuffed Lobster Tails
Prép. 20min
Total 50min
2 portions
Ingrédients
-
fresh lobster tails (approx. 6-8 oz ea.)2
-
bread crumbs½ oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 tsp juice1
-
fresh parsley leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
salt (optionnel)¼ tsp
-
celery seeds¼ tsp
-
large egg1
-
mayonnaise1 oz
-
paprika⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
jumbo lump crab meat canned, drained6 oz
-
unsalted butter melted, divided3 - 4 oz
-
lemon in wedges1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
56 g
Calories
3192 kJ /
763 kcal
Lipides
56 g
Fibre
1 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Table for Two
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Garlic Shrimp
35min
Ground Meat
35min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min
Crawfish Toast with English Pea Ricotta and Wild Mushroom Brandy Butter
1h 25min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Shrimp and Crab Stack
25min
Shrimp Scampi
40min
Garlic Mashed Potatoes
50min
Shrimp & Crab Linguine
25min
New England Clam Chowder
45min
Cioppino
55min
Lobster Bisque
1h 50min