Appareils et accessoires
Shrimp and Crab Stack
Prép. 15min
Total 25min
2 portions
Ingrédients
-
jumbo shrimp unpeeled4
-
salt to taste, divided1 tsp
-
jasmine rice2 ½ oz
-
water30 oz
-
jumbo lump crab meat drained, (3.5 oz when drained)6 oz
-
avocado small (approx. 3 oz flesh)1
-
lemon juice2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
chopped cilantro, to garnishmicro herbs to garnish
-
2 tbsp soy sauceponzu sauce2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
17 g
Calories
1109 kJ /
265 kcal
Lipides
7 g
Fibre
4 g
Glucides
34 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Valentine's Romance
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Tzatziki
20min
Noodle Kugel
55min
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
50min
Mushroom Fettuccini
40min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Steak Tartare
15min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Shrimp Mousse
35min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45min
Mushroom Risotto
30min
Salmon Tartare
10min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h