Versions compatibles
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Steak
- 2 filet mignon medallions (approx. 4-6 oz ea.)
- salt, to season
Potatoes
- 20 oz water
- 8 oz baby red potatoes or mixed baby potatoes
- 1 sprig rosemary
- 1 tbsp olive oil
- ½ tsp salt
Peppered Parmesan Sauce
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 1 tbsp whole black peppercorns
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 oz shallots, in pieces
- 2 oz unsalted butter, in pieces
- 5 oz chicken stock
- 1 oz brandy
- 1 tbsp all-purpose flour
- 2 oz heavy whipping cream
Assembly
- 1 tbsp canola oil
- 1 tbsp unsalted butter
- 2 oz Roquefort cheese, crumbled
- fresh rosemary, to garnish (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 6786.5 kJ / 1622 kcal
- Protides
- 90.9 g
- Glucides
- 38.1 g
- Lipides
- 118.8 g
- Graisses saturées
- 56.4 g
- Fibre
- 4.9 g
- Sodium
- 1796.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Spaghetti Carbonara
40min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Beef Wellington (Ben)
10h 10min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 Min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 min
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 Std. 25 Min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 Min
Lemon Caper Potato Salad
1h
Korean Beef Bowl
1h
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min