Appareils et accessoires
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
Prép. 10min
Total 10min
6 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil8 ½ oz
-
whole grain mustard2 oz
-
balsamic vinegar2 oz
-
caster sugar (optionnel)2 tsp
-
mixed dried herbs (e.g. basil, oregano, thyme, rosemary)2 tbsp
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
495.4 mg
Protides
0.5 g
Calories
1555.6 kJ /
371.8 kcal
Lipides
40.2 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
6.2 g
Glucides
2.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Spinach and Artichoke Dip
20min
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
5min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Apple Cranberry Chutney
1h 5min
Marinara Dipping Sauce
10min
French Dressing
10min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min
Creamy Tomato Soup
30min
Holiday Stuffing
1h