Appareils et accessoires
Warm Spinach and Artichoke Dip
Prép. 10min
Total 20min
995 g
Ingrédients
-
artichoke hearts, fresh (approx 398 ml), drained1 can
-
Parmesan cheese cut into pieces115 g
-
mozzarella cut into pieces115 g
-
garlic cloves2
-
shallots halved15 g
-
olive oil30 g
-
spinach leaves, frozen defrosted and drained (see Tip)285 g
-
cream cheese softened225 g
-
sour cream, any type85 g
-
red pepper flakes½ tsp
-
salt¼ tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
pepper sauce, type Tabasco½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 30 g
Sodium
122.3 mg
Protides
2.9 g
Calories
264 kJ /
63.1 kcal
Lipides
5.1 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
2.6 g
Glucides
1.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
In Homemade we Trust
37 Recettes
Canada
Canada
Perfect for Dipping
13 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Spiralized Roasted Root Vegetables
1h 20min
Caesar Dressing
10min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10min
Basil Peach Sorbet
10min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45min
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25min
Berry Dream (TM6/7)
10min
Devilled Eggs
55min
Black tahini banana bread
1h 20min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1h 30min
Spinach and Artichoke Dip
20min