
Appareils et accessoires
Curry chicken
Prép. 10min
Total 1h
5 portion
Ingrédients
-
chicken legs, skin on, bone in (approx. 3 whole legs), cut into pieces (3-4 cm)750 g
-
curry powder20 g
-
salt2 tsp
-
dried chillies deseeded and soaked to soften, cut into 5 cm length15 - 20
-
garlic cloves3
-
shallots (approx. 10 shallots)100 g
-
candlenuts5
-
fresh turmeric peeled10 g
-
fresh galangal (lengkuas), peeled10 g
-
vegetable oil60 g
-
water120 g
-
fresh curry leaves15
-
fresh lemon grass white part only, cut into 5 cm length and smashed2 stalks
-
potatoes cut into small wedges300 g
-
coconut milk200 - 240 g
-
sugar1 tsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
453 kcal /
1895 kJ
Protides
18 g
Lipides
35 g
Glucides
14 g
Fibre
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Our Favourites
28 Recettes
International
International