Curry chicken

Curry chicken

4.5 76 évaluations
Prép. 10min
Total 1h
5 portion

Ingrédients

  • chicken legs, skin on, bone in (approx. 3 whole legs), cut into pieces (3-4 cm)
    750 g
  • curry powder
    20 g
  • salt
    2 tsp
  • dried chillies deseeded and soaked to soften, cut into 5 cm length
    15 - 20
  • garlic cloves
    3
  • shallots (approx. 10 shallots)
    100 g
  • candlenuts
    5
  • fresh turmeric peeled
    10 g
  • fresh galangal (lengkuas), peeled
    10 g
  • vegetable oil
    60 g
  • water
    120 g
  • fresh curry leaves
    15
  • fresh lemon grass white part only, cut into 5 cm length and smashed
    2 stalks
  • potatoes cut into small wedges
    300 g
  • coconut milk
    200 - 240 g
  • sugar
    1 tsp

Infos nut. par 1 portion

Calories 453 kcal / 1895 kJ
Protides 18 g
Lipides 35 g
Glucides 14 g
Fibre 2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...